advies / coaching

De Waal Consultancy geeft zakelijk advies en coaching aan MKB en starters.
Hierbij wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke ondernemers kwaliteiten, uw verdienmodel, het vinden van financiering en/of toegang tot relevante netwerken. De tools die hiervoor gebruik zijn onder andere Business Model Canvas. 

De consults zijn bedoeld u weer fris te kunnen laten kijken naar uzelf, uw bedrijfsstrategie, uw business mogelijkheden en daarbij behorende middelen en vaardigheden. 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


Blijvend innoveren is een must voor een onderneming of instelling om succesvol te zijn in een sterk veranderende wereld. Mint Advies faciliteert en ondersteunt dit innovatieproces. Elk project dat Mint Advies aangaat is maatwerk. 
Mint Advies begeleidt u bij het complete traject van ideevorming en business modeling tot en met organisatieverandering en de externe communicatie. Maar ook voor deeltrajecten kunt u Mint Advies inschakelen.

Voor ieder onderdeel van het traject brengen wij de juiste expertise en competenties uit ons netwerk bijeen. Onze bijdrage onderscheidt zich met name door zijn concreetheid. Samen met u wordt het innovatieproces en de daarbij behorende organisatorische veranderingen zodanig vormgegeven, dat er direct aan gewerkt kan worden.

Echte innovatie geschiedt op 'de werkvloer', samen met alle betrokkenen in de organisatie. Mint Advies is dan ook pas tevreden als iedereen in de organisatie ervan doordrongen is wat er concreet gedaan moet worden om uw innovatie te realiseren.

Meer informatie: www.mintadvies.nl

Mint Advies is een initiatief van de Waal Consultancy