Achtergrond

In de afgelopen 15 jaar heb ik als senior beleidsadviseur en als zelfstandig consultant ervaring opgebouwd in project management en strategische (beleids) advisering. Op management team niveau voor zowel publieke als private partijen. Mijn kennis en ervaring combineer ik met intuïtie en gezond verstand tot een praktische aanpak. Vanuit deze rol heb ik met veel plezier en enthousiasme aan de basis gestaan van de succesvolle start en opbouw van een aantal ondernemingen en overheidsprojecten.

aanpak

Het met visie en enthousiasme bedenken van creatieve oplossingen voor het realiseren van uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen. Dit doe ik door u kennis te laten maken met de huidige tools, u te coachen en te adviseren in een op maat gemaakt traject. Hierdoor kunt u met de juiste focus uw strategische innovatie realiseren.

Neem contact op voor meer informatie en wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Bekijk hier een selectie van afgeronde projecten

"Mijn interesse is altijd uitgegaan naar innovatieve diensten of producten met een sterk maatschappelijke belang. Mijn kracht is het zien van de potentie van een ontwikkeling en het bij elkaar brengen van relevante partijen gericht op marktintroductie en realisatie.”



Atma de Waal